top of page
Arquitectura

ARQUITECTURA
AMB ÀNIMA

Realitzem l'avantprojecte, el projecte bàsic, l'executiu i la direcció d'obres de qualsevol edifici o espai d'obra nova, amb un estil modern i actual. 

Tenim sempre en compte les necessitats del client per desenvolupar el projecte partint de zero. El resultat són uns espais interiors i exteriors molt còmodes, únics i totalment personalitzats. Espais que a través dels materials transmeten sensacions.

Explica'ns què vols i et construirem una experiència.

PROJECT

MANAGEMENT

Estem especialitzats en el Project Management per oferir un servei integral, des de la conceptualització fins a l’execució de les obres. Donem un servei de clau en mà  i gestionem també tots els tràmits administratius per a obtenir les llicències d’obres.

PROJECTES

D'OBRA NOVA

Creem tot tipus de projectes d’obra nova, des  d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars fins a edificis públics o de serveis. Per a nosaltres és essencial l’adaptació de l’edifici en el medi que l’envolta, tenint en compte criteris d’integració paisatgística, sostenibilitat i eficiència energètica.

PROJECTES

DE REFORMA

Reformem  habitatges i tot tipus d’edificis. Estem especialitzats en projectes de reformes de façanes, cobertes, celoberts, instal·lacions, espais comunitaris, en la instal·lació d’ascensors i l’eliminació de barreres arquitectòniques, entre d’altres.


Donem un valor afegit a les reformes respectant l’arquitectura, el disseny i els materials originals. Treballem amb els millors professionals de la restauració i recuperem aquells elements que donen valor a l’edifici.

PROJECTES

D'URBANITZACIÓ

Redactem projectes d’urbanització de vials, places i parcs urbans, perquè els espais exteriors configuren el paisatge urbà que ens envolta.

 

Ens integrem en l’entorn pròxim, respectem els colors i els materials originals, i hi incloem  vegetació i elements naturals que ofereixin un paisatge canviant segons les estacions de l’any. Creem paisatges agradables per passejar-hi i per viure-hi.

PLANEJAMENT URBANÍSTIC

Tenim una àmplia experiència en la redacció de plans urbanístics, plans especials, plans parcial, etc., i formem part d’equips pluridisciplinaris. El planejament urbanístic és la peça clau de l’urbanisme que configura i regula el creixement i la reforma dels nostres pobles i ciutats.

CONTACTE

info@llobetinteriors.com

+34 687 754 398

ADREÇA

Av.Roma 49, principal 1ª

08029 Barcelona

formulari
bottom of page