top of page
Construcció

CONSTRUIR
​ÉS FER

Construir significa “fer, formar (alguna cosa) ajuntant-ne les parts constituents segons una ordenació, segons un pla determinat.”

 

Així doncs, després d’un bon projecte cal una bona construcció i una bona execució, per tal que aquell disseny plasmat en el projecte arribi a bon port i n’obtinguem el millor resultat per a tu.

 

Com ho aconseguim? Fent un seguiment acurat de l’obra, seleccionant els millors professionals en cada procés constructiu, a un preu just i amb un resultat final satisfactori.

 

Explica’ns què vols i et construirem una experiència.

DIRECCIONS D’OBRA

Oferim un servei complet per garantir una bona direcció i execució d’obra, un control de qualitat adient i una coordinació de seguretat i salut òptima.

COMPARATIU DE PRESSUPOSTOS

Busquem i comparem professionals entre la nostra borsa d’industrials per aconseguir el millor al preu més just, i fem  el seguiment econòmic de l’obra evitant desviaments previsibles.

COORDINACIÓ

D'INDUSTRIALS

Una bona coordinació dels diferents industrials que hi intervenen  és fonamental per  aconseguir una qualitat final excel·lent, amb un termini d’execució curt.

MANTENIMENT 

D'EDIFICIS 

Disposem d’un servei integral de manteniment programat d’edificis, comunitats de propietaris, amb un programa de manteniment de l’edifici anual que inclou la gestió d’industrials i la planificació econòmica.

CLAU EN MÀ

Et deslliurem del seguiment i de les dificultats que puguin sorgir en el dia a dia de les obres. Un servei eficaç i rigorós per a la teva satisfacció. Un servei integrat des de la creació del projecte fins a l’entrega final de les claus.

CONTACTE

ADREÇA

Av.Roma 49, principal 1ª

08029 Barcelona

formulari
bottom of page