top of page
Interiorisme

ESPAIS CANVIANTS,
POLIVALENTS I DIÀFANS

Projectes d’interiorisme adaptats a les teves necessitats. Treballem tant espais públics com privats: habitatges, locals comercials, hotels, restaurants i oficines.

 

Espais canviants, polivalents i diàfans que són el resultat d’un estudi personalitzat i únic, i que provoquen una sensació d’amplitud i modernitat que fa que moltes vegades no sapiguem on acaba un i on comença l’altre. Fugim dels espais convencionals proposant noves maneres de viure’ls.

 

Explica’ns què vols i et construirem una experiència.

REFORMES INTEGRALS

Fem un estudi personalitzat i únic del teu projecte, tenint en compte l'espai a treballar, la funcionalitat, l'estètica i el confort, des de la conceptualització fins a l'execució.

REFORMES 
D'ESTANCES

Reformes concretes d'estances existents en espais ja definits: banys, cuines, habitacions, terrasses... Treballem sempre amb materials i peces d'avantguarda.

DISSENY DE MOBILIARI

Peces úniques dissenyades segons les teves necessitats. Moltes vegades vénen donades pel projecte, ja que en formen part.

DECORACIÓ

Definim el teu mobiliari, les peces d’il·luminació, la pintura, les teles i tota la resta d’elements que convertiran el teu espai en una experiència vital.

PERSONAL DESIGNER

Ens desplacem a casa teva per proposar-te canvis i millores de l’espai que t’interessa. Durant una hora i mitja treballem des de la distribució del mobiliari, els colors i la il·luminació fins als complements decoratius.

CONTACTE

ADREÇA

Av.Roma 49, principal 1ª

08029 Barcelona

formulari
bottom of page